😎 LifeStyle

Spring Festival activities start at The Pearl Qatar

انطلاق فعاليات مهرجان الربيع في اللؤلؤة قطر

 

The United Development Company, one of the leading public shareholding companies in the State of Qatar and the main developer of the Pearl-Qatar and Jiwan islands, welcomed today visitors who came to Medina Central on The Pearl-Qatar Island to participate in the launch of the “Spring Festival” activities. The outdoor festival from April 4 to 7, is characterized by a variety of recreational activities and events that have attracted children and families to one of the most vibrant sites in the heart of the “Pearl-Qatar”.

Throughout the four days of the festival, retail stores in “Medina Central” will welcome residents and visitors to spend a fun time between the various activities and events and offers of distinctive shops and restaurants that give a special character to “Medina Central”.

Families will also enjoy the magical tunnel of flowers set up specifically for this event, and watch roving shows, theatrical performances, graffiti artists and cartoonists. Children will also enjoy the activities of train rides, face painting, and their beloved characters’ shows that will continue throughout the festival period in a specially designed area for them, including a play area, remote control car racing tracks, and multiple workshops. The festival is the latest activity organized by the United Development Company in the context of its continuous endeavor to promote the “Pearl-Qatar” island as a unique and integrated destination for luxurious living, shopping and entertainment.

 رحّبت الشركة المتحدة للتنمية، إحدى كبرى الشركات المساهمة العامة الرائدة في دولة قطر والمطور الرئيسي لجزيرتيّ اللؤلؤة-قطر وجيوان، اليوم بالزوار الذين توافدوا إلى “مدينا سنترال” في جزيرة اللؤلؤة-قطر للمشاركة في انطلاق  فعاليات “مهرجان الربيع”. ويتميز المهرجان المقام في الهواء الطلق من 4 إلى 7 أبريل، بمجموعة متنوعة من الأنشطة والفعاليات الترفيهية التي جذبت الأطفال والعائلات إلى أحد أكثر المواقع حيوية في قلب “اللؤلؤة-قطر”.

وعلى مدار أيام المهرجان الأربعة، سترحب محلات التجزئة في “مدينا سنترال” بالسكان والزوار لقضاء وقت ممتع بين الأنشطة والفعاليات المتنوعة وعروض المحلات والمطاعم المتميزة التي تضفي طابعاً خاصاً على “مدينا سنترال”.

كما ستتمتع العائلات بنفق الزهور الساحر الذي أقيم خصيصاً لهذا الحدث، ومشاهدة العروض الجوالة والعروض المسرحية وأعمال فناني الجرافيتي ورسامي الكاريكاتير. كما سيستمتع الأطفال بأنشطة ركوب القطار، والرسم على الوجه، وعروض الشخصيات المحببة لديهم والتي ستستمر طوال فترة المهرجان ضمن منطقة مصممة خصيصاً لهم، تتضمن مساحة للعب، ومسارات لسباقات سيارات التحكم عن بُعد، وورش عمل متعددة. والمهرجان هو النشاط الأحدث الذي تنظمه الشركة المتحدة للتنمية في إطار سعيها المستمر للترويج لموقع جزيرة “اللؤلؤة-قطر” كوجهة فريدة ومتكاملة للعيش الفاخر والتسوق والترفيه.      

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X