🏍️ Motor Bikes

Alfardan Motorcycles launches world-class service center in The Pearl-Qatar

الفردان للدراجات تفتتح مركز خدمة من الطراز العالمي في اللؤلؤةــ قطر

 

• The new service center boasts exceptional interiors and designs.

• Features state-of-the-art technologies, and provides upscale services.

Alfardan Motorcycles, renowned company that acts as the exclusive agent and distributor of Ducati, KTM, Triumph, BMW Motorrad, Piaggio, Vespa, Moto Guzzi, Aprilia, Husqvarna motorcycles has recently announced the launch of its latest upscale service center in The Pearl-Qatar, ushering in a new chapter of the company’s success story in Qatar and highlighting its excellence in providing its customers and clients with adequate and exceptional services.

The new service center embodies Alfardan Motorcycles’ unwavering commitment to enhance the experience of motorcycle owners in Qatar, and it boasts exceptional minimalistic, modern & grand interiors and designs, and features internationally renowned and celebrated brands and offers its patrons state-of-the-art technologies and up-scale services in an effort to ensure customer satisfaction and loyalty.

“We are elated to announce the relocation of Alfardan Motorcycles’ service center to The Pearl-Qatar in an effort to provide outstanding service and experiences to our valued customers.” stated Mr. Ayad Al-Siaidi General Manager — Alfardan Motorcycles

“The newly launched service center in The Pearl-Qatar, truly embodies Alfardan Motorycles’ vision of not only providing our customers with the most sought-after, advanced and internationally-renowned motorcycles, but also focusing on providing adequate, up-scale and exceptional maintenance services as well. We chose to launch the new service center in the Pearl-Qatar, as it represents the highest forms of luxury in the country, and it provides easy access to most of our customers and clients.” he added.

The new service center aims to act as a paradigm shift in maintenance services that are provided in the country. It has been designed in accordance with international standards and is equipped with highly-advanced technologies that have been specifically developed to suit the advanced maintenance requirements that the company’s customers demand. The service center technicians have been trained at the highest level, to ensure any maintenance requirements are met adequately and proficiently. This is all part of Alfardan Motorcycles’ ambitious plans to maintain its leading position in the market and to its customers in Qatar with the exceptional services and products they deserve.

The new Alfardan Motorcycles service center will also include an up-scale showroom and a spare-parts sales center under one roof, giving customers a great opportunity to discover the latest motorcycle models. “The relocation of our service center to its latest location at the Pearl-Qatar allows us to reinforce our commitment to our valued customers, and allows us to deliver on our promise of providing them with exceptional products and after-sales services.” concluded Mr. Ayad Al-Siaidi

To celebrate the relocation of Alfardan Motorcycles’ service center to its current location at the Pearl-Qatar, a march was organized from Batabit Center to The Pearl to introduce motorcycle owners in Qatar to the newly-launched service center.

الدوحة ــ قطر في 4/1/2020

أعلنت شركة الفردان للدراجات الوكيل الحصري لدراجات (Ducati, KTM, BMW Motorrad, Piaggio, Vespa, Moto Guzzi, Aprilia, Husqvarna) عن افتتاح مركز الخدمة الجديدة في اللؤلؤة ــ قطر معلنة بذلك فصلا جديد من قصة نجاح الشركة في قطر وتميزها في خدمة عملائها.

ويجسـد مركـز الخدمـة الجديـد التـزام شركـة الفـردان للدراجات بالارتقـاء بتجربـة ملاك الدراجات النارية في قطــر، حيــث يتميــز بتصميمــه الثــوري والـذي يحـاكي أسـلوب العلامات التي تمثلها الفردان للدراجات في التصميـم والابتـكار. ويحمـل المركـز رؤيـة تجمـع بيـن البسـاطة والتطـور في آن واحـد وترتقــي إلى أفخــم معايــير التكنولوجيا لتبعــث الرضــا والثقــة في نفوس ملاك الدراجات فور دخولهم إلى المركز.

وبهذه المناسبة يقول إياد الصعيدي المدير العام بالشركة “يسعدنا إعلان انتقال مركز الخدمة إلى اللؤلؤة لتقديم خدمة متميزة لعملائنا .”

وأضاف ” نحــن متحمســون لإطــلاق مركــز الخدمــة الجديد في منطقـة اللؤلؤة-قطـر، والـذي يجسـد رؤيـة الفـردان للدراجات والتـي لا تنحـصر بتقديـم أفضل الدراجات النارية وحسـب، بـل وتركـز عـلى توفـير أفضل معاييـر الخدمـة أيضـاً. ومـن هنـا جـاء قرارنـا بالاسـتثمار في المركز الجديد وافتتاح أول مركز من نوعه لخدمة الدراجات النارية في منطقة اللؤلؤة-قطــر والتي تعد الوجهــة الأولى لنمــط الحيــاة الفاخــر عــلى مســتوى البــلاد، إضافــة إلى سـهولة الوصـول إليهـا بالنسـبة لمعظـم عملائنـا،.”

وسيشكل المركز نقلة نوعية في خدمات الصيانة حيث تم تصميمه بمواصفات عالمية كما تم تجهيزه بأحدث المعدات المصممــة خصيصــاً لتلائــم التقنيــات الهندســية المتطــورة التــي تتميــز بهــا العلامات التي نمثلها بالإضافة إلى تدريب الفنيين على أعلى مستوى. ويعد هذا الأمر جزءاً من خطط شركتنا الطموحة لتعزيز مكانتها الرائدة وتحقيق قيمة مضافة لعملائنا في قطر لأنهم يستحقون الأفضل دائما.

وأشار أن المركز الجديد يتميز بوجود صالة العرض ومركز بيع قطع الغيار تحت سقف واحد مما يمنح العملاء فرصة رائعة للتعرف على أحدث طرازات الدراجات النارية.

وأكد أن الفردان للدراجات تعزز علاقتها مع العملاء بانتقال مركز الخدمة وذلك يمنح العملاء تجربة رائعة لامتلاك الدراجات النارية، فأهم ما يميز الفردان للدراجات هو فلسفة خدمة ما بعد البيع.

واحتفالا بالانتقال الى المركز الجديد تم تنظيم مسيرة من مركز بطابط إلى اللؤلؤة لتعريف ملاك الدراجات النارية بالمركز الجديد وقاموا بعدها بجولة للتعرف على إمكانياته والخدمات التي يقدمها.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X