👮‍♂️ Government

Closure of lanes at Al Gharrafa Interchange

إغلاق نفق تقاطع الغرافة

​The Public Works Authority ‘Ashghal’ announces temporary closure of eastbound lanes of Al Gharrafa Interchange underpass (known as Immigration Interchange) on Friday 9 August 2019 for 12 hours from 12am to 12pm. The traffic change, which is in coordination with the General Directorate of Traffic, aims to facilitate completion of upgrading works at the interchange.

During this period, traffic coming from Al Luqta Street and wishing to reach Khalifa Street will be required to exit right and stay at-grade to reach 22 February Street and continue straight to make a U-turn at Al Rayyan Interchange then turn right at Al Gharrafa Interchange to continue eastbound on Khalifa Street, as shown in the attached map.

The Public Works Authority will install road signs advising motorists of the closure. Ashghal requests all road users to abide by the speed limit, and follow the road signs to ensure their safety.

تعلن هيئة الأشغال العامة “أشغال” عن إغلاق نفق تقاطع الغرافة (المعروف بدوار الجوازات) أمام الحركة المرورية القادمة من شارع اللقطة والمتجهة شرقاً نحو الكورنيش لمدة 12 ساعة وذلك يوم الجمعة 9 أغسطس 2019 من الساعة 12 منتصف الليل حتى الساعة 12 ظهراً. يأتي هذا الإغلاق بالتنسيق مع الإدارة العامة للمرور، لتسهيل استكمال أعمال التطوير بالتقاطع.

وخلال فترة الإغلاق المروري، سيتعين على قائدي المركبات القادمين من شارع اللقطة والراغبين في الوصول إلى شارع خليفة استخدام المخرج الأيمن الذي يسبق النفق للانعطاف نحو شارع 22 فبراير ومنه لتقاطع الريان ثم الالتفاف والعودة إلى تقاطع الغرافة ومنه يميناً للمواصلة شرقاً نحو شارع خليفة، كما هو موضح بالخريطة المرفقة.

ستقوم هيئة الأشغال العامة بتركيب اللوحات الإرشادية لتنبيه مستخدمي الطريق بهذا التغيير المروري، وتهيب بجميع مستخدمي الطريق الالتزام بحدود السرعة المسموحة واتباع اللوحات الإرشادية حفاظاً على سلامتهم.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X