📚Education

HH the Amir honors the winners of the Education Excellence Award

صاحب السمو يكرم الفائزين بجائزة يوم التميز العلمي

HH Sheikh Tamim bin Hamad Al-Thani, the Amir of the State of Qatar, patronised the 12th Day of Excellence Award at the Sheraton Doha Hotel this morning under the theme”.

The ceremony was attended by a number of distinguished ministers and ministers, a number of distinguished heads of diplomatic missions accredited to the country, senior officials in the field of education and higher education, parents of students and distinguished researchers.

تفضل حضرة صاحب السمو الشيخ تميم بن حمد آل ثاني أمير البلاد المفدى، فشمل برعايته الكريمة حفل جائزة يوم التميز العلمي في دورته الثانية عشرة الذي أقيم بفندق شيراتون الدوحة، صباح اليوم، تحت شعار ” بالتميز نبني الأجيال”.

حضر الحفل عدد من أصحاب السعادة الشيوخ والوزراء، وعدد من أصحاب السعادة رؤساء البعثات الدبلوماسية المعتمدين لدى الدولة، وكبار المسؤولين في مجال التعليم والتعليم العالي ، وأولياء أمور الطلبة والباحثين المتميزين.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X