👮‍♂️ Government

President of Sudan arrives in Doha

الرئيس السوداني يصل إلى الدوحة

The President of the Republic of the Sudan, Field Marshal Omar Hassan Ahmad Al Bashir, arrived in Doha yesterday on a work visit. The President and his accompanying delegation were welcomed upon arrival at Hamad International Airport by Minister of State for Foreign Affairs H E Sultan bin Saad Al Muraikhi, the Ambassador of the State of Qatar to the Republic of Sudan, Abdulrahman bin Ali Al Kubaisi, and the Ambassador of the Republic of Sudan to the State of Qatar, Fatah Al Rahman Ali Mohammed.

وصل فخامة الرئيس المشير عمر حسن أحمد البشير رئيس جمهورية السودان الشقيقة، إلى الدوحة أمس في زيارة عمل للبلاد.

وكان في استقبال فخامته والوفد المرافق لدى وصوله مطار حمد الدولي، سعادة السيد سلطان بن سعد المريخي وزير الدولة للشؤون الخارجية، وسعادة السيد عبدالرحمن بن علي الكبيسي سفير دولة قطر لدى جمهورية السودان، وسعادة السيد فتح الرحمن علي محمد سفير جمهورية السودان لدى الدولة.;

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X