💉 Health🦠Coronavirus

Qatar records highest daily rate of coronavirus recovery

قطر تسجل أعلى معدل يومي لحالات الشفاء من كورونا

Qatar recorded the highest daily rate of Coronavirus recovery, after the Ministry of Public Health announced that 5235 patients had recovered in the last 24 hours, bringing the total number of recovered patients in Qatar to 25839. The ministry said in a statement on Friday that the reason for the significant increase in the number of recovery is due to the implementation of the latest global recommendations regarding the standards of recovery from Covid-19 that have been adopted by it.

Since Thursday, the Ministry of Public Health has recorded more recovery cases than infections for the first time, amid expectations that recovery rates will continue to reach record levels, reflected in the record of the lowest number of deaths in the world.

سجلت قطر أعلى معدل يومي لحالات الشفاء من فيروس كورونا، بعد أن أعلنت وزارة الصحة العامة عن تعافي 5235 من المرضى وذلك خلال الأربع والعشرين ساعة الأخيرة ليصل إجمالي عدد حالات الشفاء في دولة قطر إلى 25839 حالات.

وأوضحت الوزارة – في بيان لها يوم الجمعة – أن  سبب الزيادة الكبيرة في عدد المتعافين يعود إلى تطبيق آخر التوصيات العالمية فيما يتعلق بمعايير التعافي من الاصابة بكوفيد-19 والتي تم اعتمادها من قبلها.

وتسجل وزارة الصحة العامة، منذ الخميس، حالات تعافي تزيد عن حالات الإصابة، للمرة الأولى، وسط توقعات باستمرار معدلات التعافي لمستويات قياسية، لما يتمتع به النظام الصحي بالدولة من قوة، الأمر الذي تعكسه تسجيل عدد الوفيات الأقل في العالم .

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
11
Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close