👮‍♂️ Government

Temporary Closure of Onaiza Intersection

إغلاق مسار واحد في كل اتجاه على جزء من شارع عنيزة

The Public Works Authority ‘Ashghal’ announces temporary full closure of the main lanes of Onaiza Signalized Intersection (Sports Club Intersection) in all directions from 11pm on Wednesday, 9 October, to 4:30 am on Thursday, 10 October. In addition, the intersection will be also fully closed from 2 am to 2 pm, on Friday 11 October.

During these two closures, traffic heading to Onaiza Intersection can turn right only then use the next intersection to reach their destinations.

The Public Works Authority will install road signs advising motorists of the closure. Ashghal requests all road users to abide by the speed limit, and follow the road signs to ensure their safety.

تعلن هيئة الأشغال العامة “أشغال” أنه سيتم تنفيذ إغلاق مؤقت لجميع مسارات تقاطع عنيزة (تقاطع نادي قطر) في كل الاتجاهات مع الإبقاء على مسارات الانعطاف لليمين مفتوحة، وذلك يوم الأربعاء الموافق 9/10/2019 من الساعة 11 مساء وحتى الساعة الرابعة والنصف من فجر يوم الخميس 10/10/2019، كما سيتم إغلاق التقاطع مرة أخرى من الساعة الثانية صباحا إلى الساعة الثانية ظهرا وذلك يوم الجمعة الموافق 11/10/2019.

وخلال فترتي الإغلاق يمكن لمستخدمي التقاطع القادمين من أي اتجاه الانعطاف يميناً واستخدام التقاطع الذي يليه للوصول إلى وجهاتهم. يأتي هذا الإغلاق ضمن أعمال تطوير التقاطع حيث سيتم إزالة طبقة الأسفلت السطحية للتقاطع ورصفه بطبقة جديدة.

وستقوم هيئة الأشغال العامة بتركيب اللوحات الإرشادية لتنبيه مستخدمي الطريق بهذا التغيير المروري، وتهيب بجميع مستخدمي الطريق الالتزام بحدود السرعة المسموحة واتباع اللوحات الإرشادية حفاظاً على سلامتهم.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X