👮‍♂️ Government

Permanent Closure on the Service Road Linking Al Shamal Road and Thani Bin Jassim Street

إغلاق الطريق الخدمي الواقع بعد تقاطع أم لخبا والواصل بين طريق الشمال وشارع ثاني بن جاسم

The Public Works Authority ‘Ashghal’ announces a permanent closure of the entrance from Al Shamal Road south bound to the service road before Thani Bin Jassim Street (Al Ittihad Street).

The permanent closure will be implemented on Tuesday, October 8 2019 in coordination with Traffic Department, to facilitate construction of two of new bridges at Umm Lekhba Interchange and new roads scheme in the area as part of Sabah Al Ahmad Corridor.

Road users on Al Shamal Road can use the entrance near Al Gharrafa Complex after “Al Ittihad New Bridge” then head to Abdulrahman Bin Ouf Street to use the U-turn on Thani bin Jassim Street to reach Q Mall, Gharrafa Market and commercial areas.

Road users can also use the new Etihad Bridge in the direction to Gharrafa to reach the intersection known as “Al Ittihad Intersection” and make a U-turn to Thani bin Jassim Street and then make another U-turn under the bridge to reach Q Mall and commercial areas.

Ashghal will install road signs to guide road users through the new road layout. The Public Works Authority requests all road users to abide by the new speed limit and follow the road signs to ensure their safety.

تعلن هيئة الأشغال العامة “أشغال” عن إغلاق دائم للحركة المرورية المتجهة من طريق الشمال جنوباً نحو مدخل الطريق الخدمي قبل شارع ثاني بن جاسم (شارع الاتحاد) ابتداءً من صباح يوم الثلاثاء الموافق 8 أكتوبر 2019 بالتنسيق مع الإدارة العامة للمرور، بهدف استكمال بناء جسرين جديدين على تقاطع أم لخبا وتنفيذ مسار طرق جديد في المنطقة ضمن مشروع محور صباح الأحمد.

خلال الإغلاق يمكن للمتجهين نحو كيو مول وسوق الغرافة والمناطق التجارية استخدام المدخل القريب من مجمع الغرافة والتوجه عبر شارع عبد الرحمن بن عوف والالتفاف والعودة لشارع ثاني بن جاسم للوصول إلى وجهاتهم، كما هو موضح في الخريطة أعلاه.

يمكن أيضاً استخدام “جسر الاتحاد الجديد” بالاتجاه نحو الغرافة والتقاطع المعروف باسم “الاتحاد” والالتفاف من الإشارة والعودة إلى شارع ثاني بن جاسم ثم الالتفاف أسفل الجسر للوصول إلى كيو مول والمناطق التجارية.

ستقوم هيئة الأشغال العامة بتركيب اللوحات الإرشادية لتنبيه مستخدمي الطريق بهذا الإغلاق، وتهيب بالجميع الالتزام بحدود السرعة المسموحة واتباع اللوحات الإرشادية حفاظاً على سلامتهم.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X