💰 Business

Ooredoo announces Strategic Sponsorship of QITCOM 2019

Ooredoo الراعي الإستراتيجي لـ كيتكوم 2019

Ooredoo, the region’s leading enabler of digital business innovation, yesterday announced at it will be the Strategic Sponsor for Qatar IT Conference and Exhibition (QITCOM) 2019.

The event is Qatar’s biggest digital event, bringing together a diverse ecosystem of stakeholders from the technology sector to exchange ideas, best practices and experience in order to progress towards achieving the aim of a Safe Smart Qatar, in line with the goals of Qatar National Vision 2030 to build a knowledge-based, technology-driven economy.

Ooredoo will be showcasing its latest ICT digital solutions for Smart Cities at the event, as well as highlighting advancements in existing portfolios.

Solutions on show will include Internet of Things and Managed Security for a range of industries, such as transport, logistics, environment, agriculture, and sports.

Speaking of the sponsorship, Manar Khalifa Al Muraikhi, Director of PR and Corporate Communications, Ooredoo Qatar, said: “We’re proud to be supporting one of the biggest digital events in the region, bringing together industry experts and stakeholders from the technology sector with the aim of advancing digitalisation and working towards creating Safe Smart Cities in Qatar. Supporting such events is an integral part of our strategy, as well as a key element of our business development plan. The event will be a prime opportunity for us to showcase Ooredoo’s contribution to this progress and to Qatar National Vision 2030, and we’re looking forward to a successful event for all.”

أعلنت Ooredoo خلال مؤتمر “كيتكوم” الصحفي الذي عقد اليوم أنها ستكون الراعي الاستراتيجي للنسخة الخامسة من مؤتمر ومعرض قطر لتكنولوجيا المعلومات “كيتكوم”، الذي يقام تحت شعار مدن آمنة وذكية، خلال الفترة من 29 أكتوبر حتى 1 نوفمبر 2019.

وستعرض Ooredoo خلال المؤتمر أحدث حلولها الرقمية لتكنولوجيا المعلومات والاتصالات في مجال المدن الذكية، إلى جانب عرض أبرز التحديثات التي أجرتها الشركة على مجموعة الخدمات والحلول المتوفرة حالياً.

وستتضمن الحلول المعروضة إنترنت الأشياء وحلول أمن المعلومات المدارة لعدد من القطاعات مثل النقل والخدمات اللوجستية والبيئة والزراعة والرياضة.

وحول رعاية المؤتمر، قالت منار خليفة المريخي، مديرة إدارة العلاقات العامة واتصالات الشركة في Ooredoo قطر: “يسعدنا تقديم الدعم لرعاية مؤتمر كيتكوم 2019 ونعتز في Ooredoo بدعمنا لأحد أكبر الأحداث المعنية بالتكنولوجيا الرقمية في قطر والمنطقة والذي يهدف إلى دفع عجلة التحول الرقمي والعمل على إنشاء مدن ذكية آمنة في قطر. يعد دعم مثل هذه الأحداث جزءًا لا يتجزأ من استراتيجيتنا، وكذلك جزءاً أساسياً من خطتنا لتطوير أعمال الشركة. وسيكون هذا الحدث فرصة مثالية لنا لعرض أبرز الحلول والخدمات التقنية التي توفرها Ooredoo في مجال المدن الذكية ودعم أهداف رؤية قطر الوطنية 2030”.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X