🏎️ Automotive

Maxus V80 … The ideal van for safe and comfortable operations

ماكسس V80.. الخيار الأفضل لعمليات آمنة ومريحة

Two different versions for cargo and transport

Doha, Qatar, September 2019: the Maxus V80 multi-purpose van proved its capabilities to be the perfect choice for individuals and corporates, whether for transportation or commercial use. Auto Class cars, the authorized general distributor of Maxus in Qatar, continues to supply the Qatari Market with best and reliable Maxus vehicles that provide highest standards of performance and safety to guarantee that business is running smoothly without any stoppage. The Maxus V80 and other Maxus vehicles are available at Auto Class Cars showroom at Salwa Road.

Maxus V80 is a large van that comes with different versions. The V80 cargo is the best option for cargo and commercial operations while the V80 16-seater is an ideal solution for transport, whether for hospitality, schools or public transport.

Exterior and Interior

The Maxus V80 is equipped with standard headlamps that come with tilt adjustability and LED Daytime Running Light. The Standard version comes with 16-inch alloy wheels. The Rear Barn Doors split design make loading and unloading a breeze.

In terms of Interior design, the Maxus V80 is distinguished with its Humanized Design Interior. From front to back, Maxus V80 gives you efficiency and comfort as only European designed vehicles can. with its Various Space Arrangement, the incredible boot space and various styles of seat arrangement, allows V80 in providing various setting possible for different occasion. The Centre Console is simple that facilitates the ease of usage in a modern way.

Performance & Handling

Pioneering not only excellence in multi-purpose commercial use but also car-like driving and riding comfort. Creating new class and standard of commercial vehicle. Surging power comes from an advanced, economical 2.5-litre turbo-diesel engine generates 131ps of power and 330Nm of torque. The V80 is equipped with MIRA precise tuning of spring rate, shock absorber resistance to give a car-like handling, while let you travel in complete comfort.

Safety

Safety hasn’t been overlooked, feel at ease knowing that V80 is packed with active safety features. The Active Safety Equipment such as ABS, EBD, BAS, and other electronic active safety system meet the stringent European Collision Standards for commercial vehicle. V80 provides more safety options with Factory Rear Parking Sensor for getting in and out of tight spots with ease. Its Monocoque Body Frame is Strong, energy-absorbing made of high tensile yet lightweight materials to provide added safety without comprising fuel efficiency. Besides, the Front row dual airbags are designed to protect driver and front row passenger during emergency.

Formerly known as LDV (Leyland DAF Vans), Maxus is one of the products of Shanghai Automotive Industry Corporation (SAIC). It is among the most respected companies for light passenger and cargo transport. It embodies a century of experience and unmatched technical prowess in commercial vehicle development. The Maxus brand is now universally revered as a legend in the international commercial vehicle industry.

Over the years, the Maxus brand has won several awards including “Fleet Van of the Year”, “Best New Van”, “Innovation Award” and also “Van of the Year” for four Consecutive Years (2005 – 08).  After its acquisition by SAIC Motors in late 2000, it was re-branded and re-developed into the Marquee brand for SAIC Motors. Maxus is distributed across four major continents and is being recognized for the level of comfort, technology and sophistication that it offers.

The Maxus V80 and other types of Maxus vehicles are available now in Auto Class Showroom on Salwa road. Customers can visit the showroom from Saturday to Thursday 8 am to 9 pm and on Friday from 5 pm to 9 pm.

نسختان مختلفتان من المركبة لنقل الركاب والعمليات التجارية

الدوحة، قطر، سبتمبر 2019:

تعزز ماكسس V80 مكانتها المميزة بوصفها الخيار الأفضل للأفراد والشركات سواء لعمليات الشحن والنقل والأغراض التجارية او لعمليات نقل الركاب المختلفة. وتواصل شركة أوتو كلاس للسيارات، الوكيل المعتمد لمركبات ماكسس في قطر، تزويد السوق القطري بهذه المركبة ذات الأداء العالي والموثوقية وبأعلى معايير السلامة والأداء لضمان استمرارية الأعمال دون انقطاع. وتتوفر ماكسس V80 وغيرها من مركبات ماكسس في صالة عرض أوتو كلاس للسيارات على طريق سلوى.

وتضم ماكسس V80 نسخاً مختلفة من الخيارات منها ماكسس V80 الخاصة بأغراض الشحن والعمليات التجارية وماكسس V80 المخصصة لنقل الركاب وتضم 16 مقعداً، حيث تعد الحل المثالي للنقل في قطاع السياحة والمدارس والنقل العام. الداخل والخارج

تم تجهيز ماكسس V80 بمصابيح أمامية قابلة للتعديل وبتقنية LED. كما تضم النسخة القياسية إطارات بحجم 16 إنشاَ. ويمنح تصميم الباب الخلفي سهولة تامة في تحميل وتفريغ البضائع.

في جانب التصميم الداخلي، تتميز ماكسس V80 بتصميم مريح، حيث تمنح من المقدمة إلى الخلف كفاءة عالية وراحة تامة وفق المعايير الأوروبية للمقصورة. وبفضل المساحة الرحبة التي توفرها في المقصورة الخلفية، والقدرة على تغيير شكل المقاعد في مركبة الركاب، تتميز المركبة بالمرونة العالية لملاءمة متطلبات العملاء وفق كل مناسبة. كما يتميز الكونسول الوسطي بالبساطة والوضوح مما يسهل عملية استخدامه والقيام بمختلف الوظائف بطريقة حديثة وسريعة.

الأداء

تعد ماكسس V80 رائدة في التميز في المركبات المتعددة الأغراض وبتوفيرها أقصى مستويات الراحة خلال القيادة ما يجعلها مشابهة لقيادة السيارة العادية. وتتولد القوة المعززة من محرك حديث واقتصادي بسعة 2,5 ليتر تيربو يعمل بوقود الديزل ويولد قوة 131 حصاناً وعزم دوران 330 نيوتن في المتر. تم تجهيز ماكسس V80 بمعدات امتصاص صدمات دقيقة معتمدة من جمعية أبحاث صناعة السيارات MIRA، لتوفر للمركبة قيادة شبيهة بقيادة السيارة وتمنح السائق والركاب فرصة السفر براحة تامة.

السلامة

زودت المركبة بأفضل خصائص ومزايا السلامة والأمان منها معدات السلامة النشطة وتضم مكابح أمامية وخلفية وتقنية نظام عدم انغلاق المكابخ والتوزيع الإلكتروني لقوة المكابح والمساعدة الطارئة للمكابح بحساسات إلكترونية وفق معايير التصادم الأوروبية للمركبات التجارية. كما تضم ماكسس V80 مزيداً من خيارات السلامة منها الحساسات الخلفية للتحذير من التصادم وركن المركبة بسهولة. يتميز هيكل المركبة بالمتانة والقدرة على امتصاص الصدمات حيث تم تصنيعه من مواد قوية للغاية وخفيفة الوزن في الوقت نفسه لتوفير أعلى مستويات السلامة والكفاءة العالية في استهلاك الوقود. وتضم المقصورة الأمامية اثنين من أكياس الهواء لحماية السائق والراكب الأمامي في الحالات الطارئة.

تعتبر “ماكسس” واحدة من المركبات المرموقة للنقل التجاري والركاب. وقد كانت تعرف في السابق بـ “ليلاند داف فانز” LDV، قبل أن تستحوذ عليها شركة “سايك” SAIC الصينية. تجسد ماكسس قرناً كاملاً من الخبرة والتفوق الفني في تطوير المركبات التجارية والنقل الخفيف، وتعتبر حالياً العلامة التجارية المعروفة عالمياً في هذه الصناعة.

وعلى مدار السنوات الماضية، فازت ماكسس بالعديد من الجوائز من ضمنها “أسطول الباصات للعام” و “أفضل باص جديد”، و “جائزة الابتكار” وكذلك جائزة “أفضل باص في العام” لمدة أربعة أعوام متتالية من 2005 لغاية 2008. وتم الاستحواذ على العلامة التجارية من قبل شركة “سايك” وهي شركة شنغهاي لصناعة السيارات، في أواخر العام 2000. وتوزع ماكسس حالياً في أربع قارات وتعرف على مستوى العالم بمستوى الراحة والتكنولوجيا والمواصفات العالية التي توفرها.

تتوفر مركبات ماكسس V80 وغيرها من مركبات ماكسس في صالة عرض أوتو كلاس للسيارات على طريق سلوى. يمكن للعملاء زيارة صالة العرض من السبت إلى الخميس من الساعة 8 صباحاً ولغاية 9 مساءً وأيام الجمعة من الساعة 5 مساءً ولغاية 9 مساءً.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X