👮‍♂️ Government

Farewell ceremony for envoys of Sudan, Netherlands

حفل وداع تكريماً لسفيري السودان وهولندا

HE the Secretary-General of the Ministry of Foreign Affairs Dr Ahmed bin Hassan al-Hammadi held yesterday a farewell ceremony in honour of the outgoing ambassadors of Sudan and the Netherlands to Qatar, Fatah al-Rahman Ali Mohamed, and Bahia Tahzib-Lie, respectively. Heads of diplomatic missions and bureaus accredited to Qatar attended the ceremony, which was held at the Diplomatic Club, along with a number of the Ministry of Foreign Affairs departments directors.

أقام سعادة الدكتور أحمد بن حسن الحمادي، الأمين العام لوزارة الخارجية، أمس، حفل وداع تكريماً لكل من سعادة السيد فتح الرحمن علي محمد سفير جمهورية السودان لدى الدولة، وسعادة الدكتورة بهية تهذيب لي سفيرة مملكة هولندا لدى الدولة، وذلك بمناسبة انتهاء فترة عملهما بالبلاد. حضر الحفل، الذي أقيم بالنادي الدبلوماسي، عدد من أصحاب السعادة رؤساء البعثات الدبلوماسية والمكاتب المعتمدين لدى الدولة، ومديري الإدارات بوزارة الخارجية.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X