👮‍♂️ Government

Commissioned by Amir, Thani bin Hamad attends Orbis’ ceremony

بتكليف من سمو الأمير.. الشيخ ثاني بن حمد يحضر احتفال منظمة أوربيس

QNA
London: Commissioned by Amir H H Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani in response to the invitation of HRH Princess Sophie Countess of Wessex and Global Ambassador of Orbis for saving sight, H E Sheikh Thani bin Hamad Al Thani attended a ceremony held in celebration of the completion of the first phase of Qatar Creating Vision initiative that is carried out in partnership between Qatar Fund for Development and Orbis.

The ceremony which was held in St James’s Palace in London, saw a presentation on the initiative’s achievements over the past four years.

It also included a presentation on the role of the organization in treating eye diseases and saving eyesight all over the world.

The ceremony was attended by Ambassador of the State of Qatar to the UK, H E Yousef Ali Al Khater; Ambassador of the UK to Qatar Ajay Sharma, and a number of the organisation’s members and guests.

بتكليف من حضرة صاحب السمو الشيخ تميم بن حمد آل ثاني أمير البلاد المفدى، وتلبية لدعوة من صاحبة السمو الملكي الأميرة صوفيا كونتيسة ويسكس السفيرة العالمية لمنظمة أوربيس الخيرية العالمية لرعاية العيون، حضر سعادة الشيخ ثاني بن حمد آل ثاني، الحفل الذي أقيم احتفاء بانتهاء المرحلة الأولى من مبادرة “قطر تصنع الرؤية” بالشراكة بين صندوق قطر للتنمية، ومنظمة أوربيس.

وخلال الحفل الذي أقيم في قصر سانت جيمس بالعاصمة البريطانية لندن اليوم، تم تقديم عرض عن الإنجازات التي تحققت من خلال هذه المبادرة في السنوات الأربع الأخيرة، وعن دور المنظمة في علاج أمراض العيون والسعي للمحافظة على الصحة البصرية في مختلف أنحاء العالم.

حضر الحفل سعادة السيد يوسف بن علي الخاطر سفير دولة قطر لدى المملكة المتحدة، وسعادة السيد أجاي شارما سفير المملكة المتحدة لدى الدولة، وعدد من أعضاء المنظمة وضيوفها.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X