👮‍♂️ Government

Traffic diversion in both directions along 2.5 kilometres of East Industrial Street Extension

تحويل مروري بامتداد شارع الصناعية الشرقي في كلا الاتجاهين بطول 2.5 كيلومتر

The Public Works Authority, ‘Ashghal’, announces a traffic diversion in both directions along 2.5 kilometres of East Industrial Street Extension between East Street 33 Interchange on Industrial Area Road and Aba Al Seleel Interchange on G Ring Road.

The diversion, which is designed in collaboration with the General Directorate of Traffic, will be implemented on Friday 3 May 2019 and will be in place for 3 months, to facilitate the completion of road works on East Industrial Street Extension.

During this time, traffic coming and heading to Streets 41, 47 and 52 will be diverted to Al Kassarat Street via the intersection known as Al Kassarat intersection. Simultaneously, traffic coming and heading to G Ring Road will be diverted to Umm Al Seneem Street while traffic coming from Streets 41, 47 and 52 and heading to G Ring Road will be diverted to Al Kassarat Street via Aba Al Seleel Interchange, as shown in the attached map.

The Public Works Authority will install road signs advising motorists of the traffic change. Ashghal requests all road users to abide by the speed limit and follow the road signs to ensure their safety.

تعلن هيئة الأشغال العامة ” أشغال” عن تنفيذ تحويل مروري مؤقت بامتداد شارع الصناعية الشرقي بطول 2.5 كيلومتر، حيث سيتم إغلاق الطريق أمام الحركة المرورية على الطريق في كلا الاتجاهين في الجزء ما بين تقاطع شارع 33 الشرقي على شارع الصناعية وتقاطع أبا الصليل على الطريق الدائري السابع.

يبدأ تنفيذ التحويل المروري بالتنسيق مع الادارة العامة للمرور اعتباراً من يوم الجمعة الموافق 3 مايو 2019 ليستمر لمدة 3 أشهر وذلك بهدف استكمال أعمال الطريق بامتداد شارع الصناعية الشرقي.

وخلال هذه الفترة، سيتم تحويل الحركة المرورية المتجهة من وإلى شوارع 41 و47 و52 إلى شارع الكسّارات عبر التقاطع المعروف بتقاطع الكسارات بدلاً من امتداد شارع الصناعية الشرقي. أمّا بالنسبة للحركة المرورية القادمة والمتجهة من وإلى الطريق الدائري السابع فسيتم تحويلها إلى شارع أم السنيم بينما سيتم تحويل الحركة المرورية القادمة من شوارع 41 و47 و52 في اتجاه الدائري السابع إلى شارع الكسارات عبر تقاطع أبا الصليل بالدائري السابع، كما هو موضح بالخريطة المرفقة.

ستقوم هيئة الأشغال العامة بتركيب اللوحات الإرشادية لتنبيه مستخدمي الطريق بهذه التحويلة وتهيب بجميع مستخدمي الطريق الالتزام بحدود السرعة المسموحة واتباع اللوحات الإرشادية حفاظاً على سلامتهم.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X