👮‍♂️ Government

Chief of Staff visits defence industries fair in Turkey

الغانم يعزز العلاقات العسكرية مع تركيا

The Chief of Staff of Qatar Armed Forces, H E Lieutenant General (Pilot) Ghanem bin Shaheen Al Ghanem, visited the International Defence Industries Fair (IDEF 19) which was held from April 30 until yesterday in Istanbul, Turkey.

H E the Chief of Staff toured the exhibition where he was briefed on the latest industries and technologies in the field of defence.

H E the Chief of Staff and the delegation accompanying him met with the Minister of Defence of Turkey, Hulusi Akar, and President of Defence Industries of the Turkish Presidency, Prof Ismail Demir, where they discussed military relations and means of enhancing them. The two meetings were attended by Qatar’s military attache in Turkey, Brigadier General Mohammed Rashed Al Hajri.

زار سعادة الفريق الركن (طيار) غانم بن شاهين الغانم رئيس أركان القوات المسلحة القطرية، معرض الصناعات الدفاعية الدولي «آيدف 19»، والذي أقيم خلال الفترة من 30 أبريل الماضي، حتى أمس، بمدينة اسطنبول التركية. وقام سعادته بجولة داخل المعرض، اطلع فيها على أحدث الصناعات والتكنولوجيا في المجال الدفاعي.

من جانب آخر، التقى سعادة الفريق الركن (طيار) غانم بن شاهين الغانم رئيس أركان القوات المسلحة القطرية، والوفد المرافق له، خلال زيارته للمعرض، كلاً من سعادة السيد خلوصي آكار وزير الدفاع بالجمهورية التركية، والبروفيسور إسماعيل دمير رئيس الصناعات الدفاعية التابعة للرئاسة التركية.

حيث جرت مناقشة العلاقات العسكرية بين الجانبين، وسبل تعزيزها وتطويرها.

حضر اللقاءين العميد الركن محمد بن راشد الهاجري الملحق العسكري القطري في تركيا.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X