💰 Business

Ten tower plots in Floresta Gardens up for sale: UDC

طرح 10 قطع أراضي أبراج للبيع في «فلورستا جاردنز»: المتحدة للتنمية

Doha: United Development Company (UDC), one of the leading Qatari public share-holding companies and the master developer of The Pearl-Qatar and Gewan Islands, announced yesterday the launch of the sales for 10 tower plots in Floresta Gardens precinct.

Land plots on sale in Floresta Gardens cover medium-rise residential towers, each consisting of 15 floors and approximately 125 to 140 residential units for each tower. Each land plot spans an area of 3,500 square-metres with built-up areas ranging between 37,000 square metres and 41,000 square metres per plot.

All the 10 plots offer distinctive waterfront views that increase the attractiveness of the offering among potential investors and future residential unit clients.

Floresta Gardens, the Mediterranean-inspired precinct, offers a variety of community living options with beautiful waterfront and public realm views and access to a retail centre and facilities.

Once completed, Floresta Gardens will accommodate 5,000 residents within 10 mid-rise residential towers and 114 villas from three gated villa compounds. The launch of sales in Floresta Gardens reflects the attractiveness of the distinctive project and confirms the soundness of UDC’s strategies, future growth plans and its ongoing efforts to further bolster the attractiveness of The Pearl-Qatar through distinctive lifestyle offerings that cater to the different needs of the Company’s clients and investors alike.

UDC is a leading Qatari public share-holding company with a mission to identify and invest in long-term projects contributing to Qatar’s growth and providing good shareholder value.

أعلنت الشركة المتحدة للتنمية، إحدى كبرى الشركات المساهمة العامة الرائدة في دولة قطر والمطور الرئيسي لجزيرتي اللؤلؤة-قطر وجيوان، عن طرح 10 قطع من أراضي أبراج للبيع في منطقة «فلورستا جاردنز» بجزيرة «اللؤلؤة-قطر». وتشمل الأراضي المطروحة للبيع في منطقة «فلورستا جاردنز» أراضي أبراج سكنية متوسطة الارتفاع، يتكون كل برج منها من خمسة عشر طابقاً و125-140 وحدة سكنية لكل برج تقريباً. هذا وتبلغ مساحة الأرض الواحدة 3,500 متر مربع تقريباً، وتتراوح مساحة البناء بين 37,000 متر مربع و41,000 متر مربع لكل قطعة أرض. تطلّ جميع قطع أراضي الأبراج في منطقة «فلورستا جاردنز» على واجهة بحرية مميزة، مما يزيد من جاذبية قطع الأراضي للمشترين والوحدات السكنية للسكان في المستقبل.

تتمتع منطقة «فلورستا جاردنز» بطابع معماري متوسطي، وتقدم مجموعة متنوعة من خيارات السكن التي تتمتع بإطلالات على الواجهة البحرية والمساحات العامة، مع الاستفادة من مركز ومرافق تجارية.

وعند الانتهاء من جميع أعمال التطوير، ستضم «فلورستا جاردنز» 5,000 ساكن ضمن 10 أبراج سكنية متوسطة الارتفاع، و114 فيلا سكنية داخل ثلاث مجمعات.

ويأتي طرح عمليات بيع قطع أراضٍ في منطقة «فلورستا جاردنز» ليؤكد على جاذبية هذا المشروع من الناحية الاستثمارية، وليعكس الرؤية الاستراتيجية السليمة التي تعتمدها الشركة المتحدة للتنمية وخطط النمو المستقبلية لديها.

هذا فضلاً عن الجهود المستمرة التي تقوم بها الشركة المتحدة للتنمية لتعزيز جاذبية جزيرة «اللؤلؤة-قطر»، من خلال تقديم عروض متعددة توفر أنماط حياة مميزة وتلبي الاحتياجات المختلفة لعملائها والمستثمرين على حدٍّ سواء.

وتتمثل رسالة الشركة المتحدة للتنمية، في تحديد المشاريع طويلة الأجل والاستثمار فيها للمساهمة في مسيرة التنمية بدولة قطر وتحقيق فائدة وقيمة عالية للمساهمين. وتشمل نشاطات الشركة عدداً من القطاعات الاستثمارية الحيوية، من ضمنها التطوير العقاري، وإدارة الممتلكات، ومشاريع البنى التحتية والمرافق العامة، والمشاريع المرتبطة بالأنشطة البحرية والضيافة.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X