👮‍♂️ Government

Qatar government announces official working hours during Ramadan

الحكومة القطرية تحدد ساعات العمل الرسمية خلال شهر رمضان المبارك

QNA
Doha: Minister of Justice and Acting Minister of State for Cabinet Affairs Dr. Issa bin Saad al-Jafali al-Nuaimi today issued a circular specifying the working hours during the holy month of Ramadan for ministries, government agencies and public bodies and institutions.

The circular stated that on the occasion of the holy month of Ramadan in 1440 AH, it has been decided that the official working hours during the holy month for civil servants will be five hours a day, starting from 9 am to 2 pm.

أصدر سعادة الدكتور عيسى بن سعد الجفالي النعيمي وزير العدل والقائم بأعمال وزير الدولة لشؤون مجلس الوزراء اليوم، تعميما بتحديد ساعات العمل خلال شهر رمضان المبارك للوزارات والأجهزة الحكومية والهيئات والمؤسسات العامة.

وجاء في التعميم أنه بمناسبة حلول شهر رمضان المبارك للعام 1440هـ، فقد تقرر أن تكون ساعات العمل الرسمية خلال الشهر الفضيل للموظفين المدنيين خمس ساعات يوميا، تبدأ من الساعة التاسعة صباحا وحتى الساعة الثانية بعد الظهر .

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X