💰 Business

Baladna provides tips on balanced diet

«بلدنا» تقدم نصائح حول الحمية المتوازنة

Baladna Food Industries Co, Qatar’s largest local producer of fresh dairy, sponsored the Education Conference 2019 that took place at the Qatar National Convention Centre recently.

The conference was inaugurated by HE the Prime Minister and Minister of Interior Sheikh Abdullah bin Nasser bin Khalifa al-Thani.

Baladna’s sponsorship of the conference “comes under its commitment to serve the Qatari community and is in line with Qatar National Vision 2030”, the company has said in a statement.

Dr Kamel Abdallah, ?CEO of Baladna Food Industries Co, said: “Baladna Food Industries takes pride in being sponsors of the Education Conference 2019. The conference aims at creating a dialogue between various education stakeholders in the country and internationally to promote educational values that make a difference. This, in turn, will enhance the standards of education provided to the future generations of Qatar and the world.”

During the conference, Baladna distributed its products that are made from fresh milk, as well as 100% natural juice, at its designated booth while educating visitors about the importance of a well-balanced diet.

More than 1,000 delegates from over 25 countries attended the Education Conference this year.

The conference focused on local and international trends in the development of the educational process, the consolidation of education and cultural identity and quality management in education.

في إطار التزامها بخدمة المجتمع القطري، وانسجاماً مع رؤية قطر الوطنية 2030، قامت شركة «بلدنا» للصناعات الغذائية -أكبر منتج محلي للألبان الطازجة في قطر- برعاية مؤتمر التعليم 2019، الذي افتتحه معالي الشيخ عبدالله بن ناصر بن خليفة آل ثاني رئيس مجلس الوزراء وزيرالداخلية في مركز قطر الوطني للمؤتمرات، والذي انعقد في الفترة ما بين 24-25 أبريل الحالي.

وفي معرض تعليقه على المشاركة في هذا المؤتمر، قال الدكتور كامل عبدالله، الرئيس التنفيذي لشركة بلدنا للصناعات الغذائية: «نفتخر برعاية مؤتمر التعليم 2019؛ لتعزيز القيم التعليمية المتميزة التي تحدث فرقاً.

وخلال المؤتمر، قامت «بلدنا» في جناحها المخصص لها بتوزيع منتجاتها من الحليب الطبيعي الطازج المنتج في قطر والعصائر الطبيعية 100 % على زائريها، وقدّمت أيضاً النصائح بشأن أهمية الحمية المتوازنة.

وحضر مؤتمر التعليم هذا العام أكثر من 1000 مندوب من أكثر من 25 دولة. وركز المؤتمر على أحدث الاتجاهات المحلية والدولية في مجال تطوير العملية التعليمية وتعزيز التعليم والهوية الثقافية، وإدارة الجودة في التعليم.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X