🐎Various

Amir honours winners of purebred Arabian Camel Festival on the Sword of H H the Amir

صاحب السمو يتوّج الفائزين في ختام مهرجان سموه للهجن

QNA
Amir H H Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani honoured the winners of the final of the annual purebred Arabian Camel Festival on the sword of H H the Amir for the 2018-2019 season which took place at Al Shahaniya racetrack.

H H the Amir awarded the winners of the four main events for camels older than seven years for camels owned by Their Excellencies the sheikhs.

Al Shahaniya camels won all races receiving the golden sword, golden shalfa and two golden daggers.

H H the Amir also awarded the winners of the four main events for camels older than seven years for camels owned by tribe members.

Nasser Abdulla Al Misned was awarded the golden sword, Jarallah Mohammed Taleb bin Oqail was awarded the silver shalfa and the silver daggers were awarded to Abdulla Saeed Al Aida.

H H the Amir also honoured the companies sponsoring the festival. The races were attended by Their Excellencies the sheikhs, senior officials from Arab counties, tribe members and fans of the sport.

توّج حضرة صاحب السمو الشيخ تميم بن حمد آل ثاني أمير البلاد المفدى، الفائزين في ختام منافسات المهرجان السنوي لسباق الهجن العربية الأصيلة على سيف سموه للموسم 2018-2019، التي أُقيمت بمضمار الشيحانية عصر أمس.

قام سموه بتتويج الفائزين في الأشواط الأربعة الرئيسية الختامية لمنافسات سن الحيل والزمول (أشواط مفتوحة) لهجن أصحاب السعادة الشيوخ على الرموز الذهبية، حيث احتكرت هجن الشيحانية الألقاب الأربعة بعد تتويج «طوع» بالسيف الذهبي في شوط الحيل مفتوح، وفوز «ولجات» بالشلفة الذهبية في شوط الحيل عمانيات، وحصول كل من «فجاج» و»المطلاع» على الخنجرين الذهبيين في شوطي الزمول مفتوح وعمانيات.

كما توّج سموه الفائزين في الأشواط الأربعة الرئيسية الختامية لمنافسات سن الحيل والزمول (أشواط عامة) لهجن أبناء القبائل على الرموز الفضية، حيث توّج بالسيف الذهبي ناصر عبدالله المسند مالك الهجن «نوضا» بعد فوزها بلقب شوط الحيل مفتوح.

‎وتوّج سموه بالشلفة الفضية السيد جارالله محمد طالب بن عقيل أحد ملّاك شعار هجن التحدي المالكة للهجن «فخر» الفائزة بلقب شوط الحيل عمانيات، وبالخنجرين الفضيين السيد عبدالله سعيد العيدة مالك كل من الهجن «العديد» بعد حصده لقب شوط الزمول «مفتوح»، والهجن «لوسيل» بعد تحقيقه لقب شوط الزمول (عمانيات). كما قام سموه بتكريم الشركات الراعية للمهرجان.

?‎حضر المنافسات عدد من أصحاب السعادة الشيوخ، وكبار المسؤولين من الدول العربية الشقيقة، وأبناء القبائل، وجمهور غفير من محبي رياضة الهجن.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X