💰 Business

Realty trading volume exceeds QR320m

٣٢٠ مليون ريال حجم تداول العقارات في أسبوع

QNA
DOHA: The trading volume of registered real estates between March 3 to March 7 at the Ministry of Justice’s real estate registration department stood at over QR320m.

The department’s weekly report said that the trading included empty lands, residential units, residential buildings, residential tower and a multipurpose building. Most of the trading took place in Al Rayyan, Doha, Al Daayen, Umm Salal, Al Wakra, Al Shamal, Al Khor and Al Thakhira. The trading volume of registered real estates between February 24 to February 28 was over QR323m.

بلغ حجم تداول العقارات في عقود البيع المسجلة لدى إدارة التسجيل العقاري بوزارة العدل خلال الفترة من 3 إلى 7 مارس 320 مليوناً و373 ألفاً و543 ريالاً، وذكرت النشرة الأسبوعية الصادرة عن الإدارة أن قائمة العقارات المتداولة بالبيع شملت أراضي فضاء، ومساكن، وعمارات سكنية، وبرجاً سكنياً، ومبنى متعدد الاستخدام. وتركزت عمليات البيع في بلديات الريان، والدوحة، والظعاين، والوكرة، وأم صلال، والخور، والذخيرة، والشمال.

وكان حجم تداول العقارات قد بلغ خلال الفترة من 24 إلى 28 فبراير الماضي 323 مليوناً و468 ألفاً و999 ريالاً.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X