🚘 Cars
Trending

Qatar Automobiles Company launches the new Mitsubishi L200 pickup truck in Qatar

شركة قطر للسيارات تدشن الشاحنة الخفيفة

 ميتسوبيشي L200 في السوق القطري

 

Qatar Automobiles Company (QAC), the authorized distributor of Mitsubishi Motors Corporation in Qatar, has launched the new Mitsubishi L200 1-ton pickup in Qatar in celebration of the 40th anniversary of the reliable truck that is recognized globally for its durability, reliability and comfort.

 

The New Mitsubishi L200 was revealed in a special ceremony held at the Mitsubishi showroom on Salwa Road, attended by Ihab El-Feky, Automotive Chief Operation Officer at Nasser Bin Khaled Group, Hisham Al Sahn, General Manager of QAC, Haitham Ebef Brand Manager for Mitsubishi, special guests and members of the media.

 

The launch of the New Mitsubishi L200 in Qatar follows the global launch in Thailand and is a key development for Mitsubishi vehicles this year, to be the first appearance in the GCC; as we are always keen to pioneer in introducing the latest models in Qatar and for the first time in the region.

 

Sheikh Faleh Bin Nawaf Al Thani, Automotive Operations Director, at Nasser Bin Khaled Group said: “Qatar Automobiles Company is pleased to provide the local market with this new vehicle that will redefine the pick-up concept. We stay committed to Qatar’s development and growth and we will continue our effort to provide the Qatari market with reliable pick-ups and vehicles, in line with the launch of innovative international products.”

 

Welcoming the guests at the ceremony, Hisham Al Sahn, General Manager of QAC said: “We are pleased today to launch the New L200 in Qatar, and we are fully confident that it will meet the diverse needs and wishes of our customers who are looking for a stylish and reliable pickup. This is another milestone for Qatar Automobiles Company and Mitsubishi Motors in Qatar. The New L200 is one of our most important models and its success is vital to the company’s sustainable growth”.

 

Overview

The New Mitsubishi L200 has been developed to embody the Engineered Beyond Tough keyphrase which underlined its creation. Elements making it significantly more competitive include: more powerful styling that incorporates the latest iteration of the Dynamic Shield front design concept; an enhanced 4WD system that delivers improved off-road performance, and the latest in active safety and driver assistance systems. Overall, the new model features significant refinements to the durability and reliability required by the commercial user and to the comfort and ride sought by the private user.

 

Powerful “Engineered Beyond Tough” Design

The New Mitsubishi L200 a revitalized design under the concept “Rock Solid” that embodies, both inside and out, the full essence of its “Engineered Beyond Tough” development keyphrase – a toughness fully underpinned by engineering prowess and knowhow.

The front face incorporates the new-generation “Dynamic Shield” front design concept. The high engine hood line and beefier-looking lamps located higher up give the new model a more powerful and imposing front face.

Newly sculpted body curves with contrasting sharp lines, extended wheel flares and bright accents embody the strength of a Mitsubishi Motors’ truck and add modernity. The lighting and bumper parts become part of the tough design, framing the front and rear designs and adding visual width.

The restyled inside of the L 200 expresses modern a modern and robust feeling with frame surroundings for the switch panel and air outlets. A high-quality look is created by soft pad materials and stitching on the floor console, armrests and parking brake.

 

4WD System Gives Enhanced All-terrain Performance

New L200 4WD models deliver optimum traction and handling characteristics for any given surface, and the 4WD systems deliver improved off-road performance. The New Mitsubishi L200 features many detail improvements, directed by the Engineered Beyond Tough development keyphrase, to the durability and reliability sought in commercial use and to the comfort and ride sought in private use. Ride is improved with the use of larger rear dampers which contain more damping oil.

 

The New L200 is available now in Mitsubishi Motors Showroom on Salwa road. Customers can visit the showroom at Salwa Road from Saturday to Thursday from 8 am to 9 pm and on Friday from 5 pm to 9 pm, and Al Khor Showroom from Saturday to Wednesday from 8 am to 8 pm, and on Thursday from 8 am to 3 pm.

 

دشنت شركة قطر للسيارات، الموزع المعتمد لمركبات ميتسوبيشي موترز في قطر، الشاحنة الخفيفة ميتسوبيشي L200 الجديدة في قطر وذلك ضمن احتفالات الشركة بمرور 40 عاماً على إطلاق الجيل الأول من هذه الشاحنة المعروفة في مختلف أرجاء العالم بمرونتها واستدامتها العالية بالإضافة إلى الراحة التي توفرها.

وجاء الكشف عن ميتسوبيشي L200 في حفل خاص أقيم في صالة عرض ميتشوبيشي على طريق سلوى بحضور المهندس ايهاب الفقي، المدير التنفيذي لقطاع السيارات في مجموعة شركات ناصر بن خالد، السيد هشام الصحن المدير العام لشركة قطر للسيارات، والسيد هيثم ايبف مدير العلامة التجارية في قطر، بالإضافة إلى مدعوين وضيوف وممثلي وسائل الإعلام.

ويأتي إطلاق المركبة في السوق القطري بعد إطلاقها عالمياً مباشرة في تايلاند لتشكل محطة مهمة في مسيرة ميتسوبيشي موترز في المنطقة.و بذلك يكون اول ظهور لمركبة ميتسوبيشي L200 الجديدة في المنطقة، لتكون شركة قطر للسيارات الراءدة في تقديم احدث الطرازات في قطر و ليكون ذلك اول ظهور لها بمنطقة الخليج.

وقال سعادة الشيخ فالح بن نواف آل ثاني، مدير العمليات بقطاع السيارات في مجموعة شركات ناصر بن خالد: “يسر شركة قطر للسيارات تزويد السوق القطري بهذه المركبة التي ستعيد تعريف قطاع الشاحنات الخفيفة وتقدمها بمفهوم جديد. ومن خلال إطلاق ميتسوبيشي L200 الجديدة، نؤكد على التزامنا بمسيرة النمو والتطور في قطر وتوفير كل الموارد اللازمة لدعم متطلبات السوق وتزويده بمركبات حديثة وحلول جديدة تتماشى مع المتغيرات في هذا القطاع”.

بدوره رحّب السيد هشام الصحن المدير العام لشركة قطر للسيارات بالحضور وقال: “ندشن اليوم في قطر الشاحنة الخفيفة ميتسوبيشي L200 التي تقدم مفهوماً جديداً في هذه الفئة ونحن على ثقة بأنها ستلبي حاجات العملاء القيمين الذين يبحثون عن مركبات موثوقة وعملية وفي الوقت نفسه أنيقة وتتميز بتصميم عصري وحديث. ويعتبر تدشين هذه الشاحنة محطة بارزة في مسيرة شركة قطر للسيارات وميتسوبيشي موترز في قطر”.

نظرة على الشاحنة

تم تطوير ميتسوبيشي L200 الجديدة لتجسد مفهوم هندسة التصميم المتينة التي كانت وراء هذه الشاحنة المميزة. فهي تضم العديد من العناصر التي جعلتها تتفوق على منافساتها، منها التصميم الساحر الذي يحتضن أحدث التوجهات في تصميم الدرع الديناميكي للمقدمة، نظام الدفع الرباعي المعزز الذي يولد أداء محسنا على الطرقات الوعرة، وأحدث أنظمة مساعدة السائق ونظام السلامة النشط. في المجمل، يضم الطراز الجديد تحسينات رائعة تضاف إلى الاستدامة والموثوقية وقوت التحمل المطلوبة في الاستخدام التجاري والراحة والقيادة السلسة للمستخدم الفرد.

التصميم الهندسي المعزز

تتميز L200 بتصميم نشط ضمن نهج “المتانة الصلبة” التي تتجسد من الداخل والخارج وهي جوهر “تصميم يفوق التحمل” ويتجلى في القدرات والمعرفة الهندسية التي تتمتع بها الشركة. تحتضن المقدمة الجيل الجديد من مفهوم “الدرع الديناميكي”، بينما يعمل غطاء المحرك المرتفع والمصابيح التي صممت بمكان أعلى في المقدمة على منح الموديل الجديد واجهة أكثر قوة وهيبة.

أما هيكل الشاحنة فيتميز بالمنحنيات الجريئة والخطوط الحادة التي تعكس قوة وحداثة شاحنات ميتسوبيشي. وفي هذا الطراز، أصبحت أجزاء المصابيح والصدام جزءاً من التصميم الحاد، لتكمل روعة الواجهتين الامامية والخلفية وتضيف بعداً بصرياً لافتاً. وتم تحديث المقصورة الداخلية لتعكس الشعور الجديد للشاحنة من خلال لوحة الوظائف ومنافذ تكييف الهواء. وتكتمل الأناقة والجودة العالية بمواد ناعمة للدواسات وتطريز كونسول الأرضية والأذرع وفرامل التوقف.

أداء معزز مع الدفع الرباعي

تم تجهيز شاحنة ميتسوبيشي L200 بخيار الدفع الرباعي الذي يوفر أعلى مستوى من الثبات والتماسك للشاحنة والتعامل مع أي نوع من الطرق. تضم الشاحنة الخفيفة ميتسوبيشي L200 العديد من التحسينات التي وفرتها هندسة التصميم المبتكرة فوفرت للشاحنة المتانة والاستدامة والموثوقية العالية للاستخدام التجاري والراحة التامة عند الاستخدام الفردي. كما تم تعزيز القيادة مع استخدام معدات أكبر لامتصاص الصدمات الخلفية وبالتالي تتضمن كميات زيت امتصاص أكثر.

تتوفر ميتسوبيشي L200 في صالة عرض ميتسوبيشي موترز على طريق سلوى، حيث يمكن للعملاء زيارة صالة العرض من الخميس إلى السبت من الساعة 8 صباحاً لغاية 9 مساءً وأيام الجمعة من 5 مساءً لغاية 9 مساءً. كما يمكن زيارة صالة العرض في الخور من السبت إلى الأربعاء من 8 صباحاً لغاية 8 مساءً وأيام الخميس من الساعة 8 صباحاً ولغاية 3 مساءً.

 

 

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X