👮‍♂️ Government

Ministry of Foreign Affairs launches app for news

«الخارجية» تدشّن برنامجين لمتابعة الأخبار على الأجهزة الذكية

QNA
DOHA: The Secretary-General of the Ministry of Foreign Affairs, H E Dr Ahmed bin Hassan Al Hammadi, inaugurated a news follow-up application and an updated version of ‘Akhbarna’ app on smart devices, in the presence of the Director of the Information Office, Ahmed bin Saeed Al Rumaihi, and the Acting Director of Information Technology, Abdulaziz bin Mohammed Al Naemi.

The new app contains a number of features, including the follow-up news round-the-clock in newspapers, websites and social media, which contributes to the provision of information fast and on time, in addition to reference information.

The updated version of the Akhbarna app is specific to the news of the Ministry and its senior officials. It also includes various media reports and accounts of the Ministry, as well as a news and reports bulletin and a local newspaper bulletin.

دشن سعادة الدكتور أحمد بن حسن الحمادي الأمين العام لوزارة الخارجية، أمس، برنامجاً لمتابعة الأخبار، وإصداراً محدثاً من برنامج «أخبارنا» على الأجهزة الذكية، بحضور سعادة السيد أحمد بن سعيد الرميحي مدير المكتب الإعلامي، والسيد عبدالعزيز بن محمد النعيمي مدير إدارة نظم المعلومات بالإنابة. ويحتوي البرنامج الجديد على عدد من الخصائص المميزة، منها متابعة الأخبار على مدار الساعة في الصحف والمواقع الإلكترونية ووسائل التواصل الاجتماعي، مما يساهم في توفير المعلومة وقت حدوثها وبشكل سريع، كما يوفر ميزة الرجوع للمعلومة عند الحاجة إليها. أما الإصدار المحدث لبرنامج «أخبارنا» الخاص بالأجهزة الذكية، فهو خاص بأخبار الوزارة وأخبار كبار المسؤولين بها.

Ministry of Foreign Affairs launches app for news

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X