👮‍♂️ Government

Deputy Prime Minister invites Kuwaiti counterpart for 16th ministerial meeting for dialogue of Islamic cooperation

وزير الخارجية يدعو نظيره الكويتي لحضور اجتماع «التعاون الآسيوي»

Kuwait’s Deputy Prime Minister and Minister of Foreign Affairs, Sheikh Sabah Khalid Al Hamad Al Sabah, received a message from Deputy Prime Minister and Minister of Foreign Affairs H E Sheikh Mohamed bin Abdulrahman Al Thani, inviting him to attend the 16th ministerial meeting for dialogue of Islamic cooperation, which will be held in Doha from April 30 to May 2. The message was handed over by Qatar’s Ambassador to Kuwait, Bandar Mohammed Al Attiyah, during his meeting with Kuwait’s Deputy Prime Minister and Minister of Foreign Affairs.

تسلم سعادة الشيخ صباح خالد الحمد الصباح نائب رئيس مجلس الوزراء وزير الخارجية الكويتي، رسالة من سعادة الشيخ محمد بن عبدالرحمن آل ثاني نائب رئيس مجلس الوزراء وزير الخارجية، تتضمن دعوة سعادته للمشاركة في الاجتماع الوزاري السادس عشر لحوار التعاون الآسيوي المقرر عقده في الدوحة، خلال الفترة من 30 أبريل وحتى 2 مايو المقبلين.

قام بتسليم الرسالة سعادة السيد بندر بن محمد العطية سفير دولة قطر لدى دولة الكويت، خلال اجتماع سعادة نائب رئيس مجلس الوزراء وزير الخارجية الكويتي معه أمس.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X