😎 LifeStyle

Sheikh Jassim attends Al Mazain championship

سمو الشيخ جاسم بن حمد يشهد حفل تتويج الفائزين في بطولة المزاين

QNA
Doha: H H Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani, Personal Representative of H H the Amir, witnessed yesterday evening the crowning of the winners of Al Mazain championship, at the end of Qatar International Falcon and Hunting Festival (Marmi Festival), in Culture Village Foundation (Katara).

A number of Their Excellencies Sheikhs, Ministers, and heads of diplomatic missions accredited to the State and guests of the festival attended the ceremony.

The President of Qatar Olympic Committee (QOC), H E Sheikh Joaan bin Hamad Al Thani, honoured the winners of Al Mazain championship.

The competition witnessed 71 birds competing in the ‘free monster’ category, where Sheikh Saud bin Abdulaziz Al Thani won the first place and a prize of QR700,000. Lusail team came second with a prize of QR500,000 followed by Saad Issa Saad Al Kaabi in the third place with a prize of QR 300,000.

In the ‘free category (hatchery)’, 16 contestants competed for the first positions, where Hamad Nasser Al Mohannadi won the first place and a prize of QR200,000, Sheikh Ahmed bin Abdulaziz Al Thani came second with a prize of QR150,000 followed by Toyota team in the third place with a prize of QR100,000.

شهد سمو الشيخ جاسم بن حمد آل ثاني الممثل الشخصي للأمير، مساء اليوم، حفل تتويج الفائزين في بطولة المزاين للصقور، وذلك في ختام فعاليات مهرجان مرمي الدولي العاشر للصقور والصيد، في المؤسسة العامة للحي الثقافي كتارا.

حضر الحفل عدد من أصحاب السعادة الشيوخ والوزراء وعدد من أصحاب السعادة رؤساء البعثات الدبلوماسية المعتمدين لدى الدولة وضيوف المهرجان.

وقام سعادة الشيخ جوعان بن حمد آل ثاني رئيس اللجنة الأولمبية القطرية بتتويج الفائزين في بطولة المزاين، والتي شملت هذا العام التنافس بين المتسابقين في فئة الحر الوحش وبلغ عددهم 71 طيرا، وفاز فيها بالمركز الأول الشيخ سعود بن عبدالعزيز آل ثاني وجائزة قدرها 700 ألف ريال قطري، فيما حل في المركز الثاني فريق لوسيل وجائزة قدرها 500 ألف ريال.. أما جائزة المركز الثالث فكانت من نصيب السيد سعد عيسى سعد الكعبي وتبلغ قيمتها 300 ألف ريال.

كما شملت المسابقة التنافس في فئة الحر (التفريخ) بين 16 متسابقا، وتوج بالمركز الأول السيد حمد ناصر المهندي وجائزة قدرها 200 ألف ريال، وحل في المركز الثاني الشيخ أحمد بن عبدالعزيز آل ثاني وجائزة قدرها 150 ألفا، فيما احتل المركز الثالث فريق تويوتا وفاز بجائزة قدرها100 ألف ريال قطري.

Sheikh Jassim attends Al Mazain championship

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X