💰 Business

GWC receives best customs brokerage company award

الخليج للمخازن تنال جائزة أفضل شركة في مجال التخليص الجمركي

GWC, Qatar’s leading logistics provider, was recognized for its outstanding performance in providing customs clearance support for companies in Qatar, during an award ceremony held by the General Authority of Customs at the Sheraton Doha Hotel last Tuesday on the occasion of International Customs Day.

GWC Vice Chairman Sheikh Fahad bin Hamad bin Jassem bin Jabor Al Thani received the “Best Customs Brokerage Company Award” presented by President of the General Authority of Customs Ahmed bin Abdullah Al Jamal, with government officials in attendance. GWC Customs Clearance Agent Jalal Hassan Al-Alfi also received a “Distinguished Customs Clearance Agent Award” in appreciation of his dedication and cooperation.

The President of the General Authority of Customs Ahmed bin Abdullah Al Jamal: “We are pleased to shed light on the synergy between the public and private sectors working towards excellence in the provision of customs brokerage to ensure the safe and secure movement cargo and people. We are also proud to award GWC, a Qatari shareholding company, for their cooperation in the field of customs clearance.”

The event was held in celebration of the “International Customs Day”, dedicated to the swift and smooth cross-border movement of goods, people and means of transport, with the slogan “SMART borders for seamless Trade, Travel and Transport.”

“We are grateful to be recognized for our commitment to excellence in the provision of customs brokerage, it’s a sensitive, delicate and time-bound activity that has been always taken very seriously by GWC,” stated GWC Vice Chairman Fahad bin Hamad bin Jassem bin Jabor Al Thani.

GWC has developed infrastructure over an area exceeding 3 million square meter, and prepared solutions necessary to ensure the continuing movement of cargo within and through the country, whether by land, air, or sea.

Through its dedicated clearance team, it’s active freight agents, and its access to its owned largest fleet of transport vehicles in the nation, the company excels as the preferred provider of logistics services and supply chain solution for all industry sectors.

نالت شركة الخليج للمخازن (GWC)، جائزة أفضل شركة في مجال التخليص الجمركي، وذلك تقديرا لأدائها في تقديم خدمات التخليص الجمركي بدولة قطر، حيث منحتها الهيئة العامة للجمارك الجائزة خلال الحفل الذي أقامته الهيئة مؤخرا بمناسبة الاحتفال باليوم العالمي للجمارك.

وقال سعادة السيد أحمد بن عبدالله الجمال، رئيس الهيئة العامة للجمارك: “يسعدنا إلقاء الضوء على تضافر الجهود بين القطاع العام والخاص للامتياز في تقديم الخدمات الجمركية لنقل البضائع والأشخاص بسلام وأمان، كما نعتز بتكريم شركة الخليج للمخازن وهي شركة قطرية مساهمة لتعاونهم في مجال التخليص الجمركي”.

من جانبه، أعرب سعادة الشيخ فهد بن حمد بن جاسم بن جبر آل ثاني نائب رئيس مجلس إدارة شركة الخليج للمخازن، المدرجة في بورصة قطر، عن الامتنان للحصول على هذه الجائزة التي تعكس مدى الاهتمام الذي توليه الخليج للمخازن لتقديم خدمات التخليص الجمركي التي تعتريها متطلبات دقيقة وحساسة، مؤكدا أن الشركة أدت هذه الخدمات بجدية تامة على الدوام.

وقامت الخليج للمخازن GWC بتطوير البنى التحتية على مساحة تفوق 3 ملايين متر مربع وأعدت الحلول اللازمة لضمان استمرار حركة البضائع داخل الدولة وخارجها، ومن خلال فريق التخليص الجمركي المخصص ووكلاء الشحن النشيطين وامتلاك الشركة لأكبر أسطول نقليات في الدولة، تكون الشركة وبامتياز مزود الخدمات اللوجستية وحلول سلسلة الإمداد المفضل لكافة القطاعات الصناعية.

والخليج للمخازن هي المزود الرائد للحلول اللوجستية وحلول شبكات الإمداد في دولة قطر، تم تأسيسها كشركة مساهمة قطرية عامة في العام 2004، وتقدم الشركة أفضل مستويات الخدمة في التخزين والتوزيع والحلول اللوجستية للمواد الخطرة والشحن والمشاريع اللوجستية والفعاليات الرياضية والحلول اللوجستية للفروسية ونقل الأعمال الفنية والخدمات الاستشارية لشبكات الإمداد والنقليات وإدارة السجلات وحلول الانتقال محليا ودوليا، وتقوم الشركة بتسليم كافة هذه الخدمات عبر استيعابها لجميع احتياجات العميل وعبر شبكة دولية من المكاتب اللوجستية حول العالم.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X