👮‍♂️ Government

Temporary Closure on Al Amir St from D-Ring and E-Ring Roads to Al Sadd

إغلاق مؤقت لكامل شارع الأمير للقادمين من الدائري الرابع والخامس باتجاه السد

​The Public Works Authority ‘Ashghal’ announces a temporary closure of all lanes on Al Amir Street route from D-Ring Road and E-Ring Road towards Nasser Bin Salmeen Al Suwaidi Interchange in Al Sadd area, during early hours from 1:00 AM to 8:00 AM on Friday 21 December and from 12:00 AM to 04:00 AM on Saturday 22 December 2018.

Ashghal is implementing this closure in coordination with the General Directorate of Traffic in an aim to complete installation of road signs on this vital route. During the closure, traffic heading from D-Ring Road and E-Ring Road towards north areas shall be diverted temporarily through the service road and alternative routes, as illustrated in the map.

The Public Works Authority will install road signs advising motorists of the changes on the road. Ashghal requests all road users to abide by the speed limit and follow the road signs to ensure their safety.

تعلن هيئة الأشغال العامة “أشغال” عن تنفيذ إغلاق مؤقت لكامل شارع الأمير بكامل مساراته في الاتجاه من الدائري الرابع والدائري الخامس حتى تقاطع ناصر بن سالمين السويدي بالسد.

يستمر الإغلاق خلال فجر يومي الجمعة 21 ديسمبر والسبت 22 ديسمبر ليبدأ من الساعة 1 بعد منتصف الليل حتى الساعة 8 صباحاً، ومن الساعة 12 منتصف الليل حتى الساعة 4 صباحاً على التوالي وذلك بالتنسيق مع الإدارة العامة للمرور.

يهدف الإغلاق إلى إتاحة الفرصة لفريق “أشغال” لتركيب لوحات إرشادية على الطريق، وعلى رواد الطريق القادمين من الدائري الرابع والدائري الخامس في اتجاه الشمال استخدام طريق الخدمات ومسارات متفرعة منه كبديل مؤقت، كما هو موضح بالخريطة المرفقة.

ستقوم هيئة الأشغال العامة بتركيب اللوحات الإرشادية لتنبيه مستخدمي الطريق بهذا التغيير المروري، وتهيب بجميع مستخدمي الطريق الالتزام بحدود السرعة المسموحة واتباع اللوحات الإرشادية حفاظاً على سلامتهم.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X