👮‍♂️ Government

Temporary All Lane Closure on Al Amir Street from North to Al Asiri Interchange

إغلاق مؤقت لكامل شارع الأمير للقادمين من الشمال حتى تقاطع العسيري

The Public Works Authority ‘Ashghal’ announces a temporary closure of all lanes on Al Amir Street en-route from North (after Al Rayyan Interchange) to Al Asiri Interchange, during early hours from 1:00 AM to 8:00 AM on Friday 14 December and from 12:00 AM to 05:00 AM on Saturday 15 December 2018.

Ashghal is implementing this closure in coordination with the General Directorate of Traffic in an aim to complete installation of road signs on this vital route. During the closure, traffic heading from North towards south areas shall be diverted temporarily through the service road and alternative routes, as illustrated in the map.

The Public Works Authority will install road signs advising motorists of the changes on the road. Ashghal requests all road users to abide by the speed limit and follow the road signs to ensure their safety.

تعلن هيئة الأشغال العامة “أشغال” عن تنفيذ إغلاق مؤقت لكامل شارع الأمير بكامل مساراته في الاتجاه من الشمال (بعد تقاطع الريان) حتى تقاطع العسيري.

يستمر الإغلاق خلال فجر يومي الجمعة 14 ديسمبر والسبت 15 ديسمبر ليبدأ من الساعة 1 بعد منتصف الليل حتى الساعة 8 صباحاً، ومن الساعة 12 منتصف الليل حتى الساعة 5 صباحاً على الترتيب وذلك بالتنسيق مع الإدارة العامة للمرور.

يهدف الإغلاق إلى إتاحة الفرصة لفريق “أشغال” لتركيب لوحات إرشادية على الطريق، وعلى رواد الطريق القادمين من الشمال في اتجاه الجنوب استخدام طريق الخدمات ومسارات منه كبديل مؤقت، كما هو موضح بالخريطة المرفقة.

ستقوم هيئة الأشغال العامة بتركيب اللوحات الإرشادية لتنبيه مستخدمي الطريق بهذا التغيير المروري، وتهيب بجميع مستخدمي الطريق الالتزام بحدود السرعة المسموحة واتباع اللوحات الإرشادية حفاظاً على سلامتهم.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X