👮‍♂️ Government

Defence Minister meets French counterpart

د. العطية ووزيرة الجيوش الفرنسية يعزّزان العلاقات

Deputy Prime Minister and Minister of State for Defence Affairs H E Dr Khalid bin Mohammed Al Attiyah met with the Minister of the Armies of the French Republic, Florence Parly, at the headquarters of the French Ministry of Defence, in Paris yesterday. They discussed the bilateral relations in the field of defence and ways of strengthening them, as well as the latest developments in the region. The meeting was attended by Qatar’s Ambassador to France, Sheikh Ali bin Jassim Al Thani, and the Qatari Military Attache in France, Brig Gen Mohammed Mubarak Al Shahwani.

التقى سعادة الدكتور خالد بن محمد العطية نائب رئيس مجلس الوزراء وزير الدولة لشؤون الدفاع، مع سعادة السيدة فلورانس بارلي وزيرة الجيوش بالجمهورية الفرنسية، بمقر وزارة الدفاع بالعاصمة الفرنسية باريس خلال زيارة سعادته للجمهورية الفرنسية.

تناول اللقاء العلاقات الثنائية في مجال الدفاع بين البلدين الصديقين وسبل تطويرها وتعزيزها، كما تم التطرق خلال اللقاء إلى آخر المستجدات في المنطقة.

حضر اللقاء سعادة الشيخ علي بن جاسم آل ثاني سفير دولة قطر لدى الجمهورية الفرنسية، والعميد الركن «مهندس-جو» محمد مبارك الشهواني الملحق العسكري القطري بالجمهورية الفرنسية.;

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X