Art

Several art workshops at Katara Art Studios soon

ورش فنية متنوعة بأستديوهات كتارا

Katara Art Studios is preparing to launch several art workshops soon, conducted by international artists and experts, aimed at promoting beginner artistic skills for enthusiasts, it was announced yesterday.

Japanese artist Ayumi Endo will carry out a workshop on Geometric Portrait Painting on September 21, 23 and 27 and another workshop on “Gamaguchi” pouch making on September 22 and 25. A workshop on charcoal illustration basics, by artist Ibrahim Abbas, is set from October 1 to 5 followed by a workshop on tie and dye by artist Najeeba Sadad from October 10 to 13.

تستعد استوديوهات كتارا للفن لإطلاق مجموعة من الورش الفنية المتنوعة بإشراف نخبة من المتخصصين والفنانين العالميين والتي تهدف إلى صقل المواهب الفنية ورعايتها، حيث ستستضيف الفنانة اليابانية أيومي إندو لتقديم ورشتين متتاليتين هي ورشة عمل فن اللوحات الهندسية أيام 21و23و27 سبتمبر الجاري و ورشة عمل تصميم حقيبة جاماجوتشي العصرية يومي22 و25 من الشهر نفسه.

وتضاف إلى ما سبق ورشة عمل أساسيات رسم البورتريه بالفحم للفنان إبراهيم عباس من 1إلى 5 أكتوبر القادم وورشة عمل فن صبغ الملابس و الأقمشة للمدربة نجيبة سداد من 10 إلى 13 من الشهر القادم.

و تسعى استوديوهات كتارا للفن باستمرار إلى العمل و التنسيق مع مختلف الفنانين والمربين الفنيين والمبدعين لتقديم ورش عمل متنوعة من شأنها أن تحفز الجانب الإبداعي لدى مختلف الشرائح العمرية المستهدفة.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1
Tags

Related Articles

Back to top button

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
Close
Close
X