🇶🇦 DOHA

Al Khor bound Traffic on Orbital Road Diverted Temporarily

تحويلة مرورية مؤقتة بالطريق المداري في اتجاه الخور

The Public Works Authority ‘Ashghal’ announces a short-term traffic change on the Orbital Road as the tunnel prior to Umm Al Juwashin Interchange and leading to Al Khor will be closed. The detour is designed in coordination with The General Directorate of Traffic to facilitate the construction of the New Orbital Highway and Truck Route.

The diversion will be implemented in two stages on two back-to-back weekends: the first phase commences on Thursday midnight, 12 July 2018 and continues till Saturday 14 July 2018, the second phase starts on Thursday midnight, 19 July 2018 and continues till Saturday 21 July 2018.

During the closure, road users travelling on the Orbital Road from Mesaieed and Salwa Road to Al Khor can continue their journey to Umm Al Juwashin Interchange which intersects the Orbital Road with Dukhan Road. Then, the motorists ought to use the northeastern loop leading to Dukhan Road and drive for a distance of one kilometer then turn right onto the next exit and follow signage to re-join the Orbital Road, as shown in the attached map.

The Public Works Authority will install the new guiding signage, requesting all road users to abide by the speed limit at 80 kph and follow the new signs for their safety.

تعلن هيئة الأشغال العامة “أشغال” عن تغيير مروري مؤقت بالطريق المداري حيث سيتم إغلاق النفق المؤدي إلى الخور والذي يقع قبل تقاطع أم الجواشن، وذلك بهدف استكمال أعمال مشروع الطريق المداري وطريق الشاحنات وذلك بالتنسيق مع الإدارة العامة للمرور.

سيتم تنفيذ التحويلة المرورية على مرحلتين خلال عطلة نهاية الأسبوع، حيث تبدأ المرحلة الأولى في منتصف ليل الخميس 12 يوليو 2018 حتى يوم السبت 14 يوليو 2018، في حين تبدأ المرحلة الثانية في منتصف ليل الخميس 19 يوليو 2018 حتى يوم السبت 21 يوليو 2018.

وخلال فترة الإغلاق، يستطيع القادمون من مسيعيد وطريق سلوى عبر الطريق المداري في اتجاه الخور مواصلة السير حتى تقاطع أم الجواشن والذي يربط الطريق المداري مع طريق دخان، حيث ينبغي على قائد المركبة استخدام المخرج الالتفافي المؤدي إلى طريق دخان ومواصلة السير لمسافة 1 كيلومتر ثم الانعطاف يمينا من المخرج التالي واتباع اللافتات المرورية وصولا للطريق المداري مرة أخرى، كما هو موضح بالخريطة المرفقة.

ستقوم هيئة الأشغال العامة بتركيب اللوحات الإرشادية لتنبيه مستخدمي الطريق بهذا التغيير المروري، وتهيب بجميع مستخدمي الطريق الالتزام بحدود السرعة المسموحة عند 80 كيلومتر في الساعة واتباع اللوحات الإرشادية حفاظاً على سلامتهم.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format
X